Cartouche Heren 1 tegen Victoria

Cartouche Heren 1 tegen Victoria | Zoals Hein het ziet!

Cartouche Heren 1 - Victoria: 2-5

Op deze pagina een beeldverslag van de wedstrijd Cartouche Heren 1 tegen Victoria gepeeld op zondag 8 oktober 2017.

Een pak op de broek voor de mannen van Cartouche. In eigen huis werd er namelijk met maarliefst 2-5 verloren van Victoria.

In de eerste 10 seconden van de wedstrijd ging het al mis toen een Victoriaan helemaal vrij kon binnen tippen. De bezoekers profiteerden daarna zeer goed van slordig spel van Cartouche. Ruststand na 35 minuten spelen: 0-4.

Na rust konden alle goede intenties van de thuisploeg al snel weer de prullenbak in. 5 minuten na de rust lag de bal namelijk alweer in het doel.

In de slotfase wist Cartouche, voor zover dat mogelijk was, de eer nog te redden. Steven Doorman en Yorick van der Vlis zorgden ervoor dat er nog wat te juichen viel op Sportpark Duivesteyn.

Werk aan de winkel voor de ploeg van coach Pieter Pieterse.

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe.