Cartouche Dames 1 tegen Union

Cartouche Dames 1 tegen Union | Zoals Hein het Ziet!

Cartouche Dames 1 - Union: 2-1

Op deze pagina een beeldverslag van de wedstrijd Cartouche Dames 1 tegen Union gepeeld op zondag 24 september 2017.

Cartouche - Union: 2-1

Na de verloren wedstrijd tegen Rood - Wit in de Gold cup van afgelopen vrijdag, moesten de dames van Cartouche zich weer opladen voor de wedstrijd tegen Union van vandaag.

De wedstrijd begon van beide kanten scherp, maar de eerste helft was toch zeker voor de thuisploeg. Cartouche begon fel, maar wist het tweetal corners in de beginfase niet te verzilveren.

Het waren de dames uit Malden die met een 1-0 voorsprong de rust in gingen. Na een snelle schakeling van Union, een sterke individuele actie en redelijk soft verdedigen van Cartouche, vond de 0-1 het net.

Tweede helft

De tweede helft ging redelijk gelijk op, met kansen aan beide kanten. De groenhemden begonnen echter wat meer druk te zetten en wisten uit een rommelige cornervariant de 1-1 te maken.

De wedstrijd kon daarna alle kanten op, maar na een snelle counter van de dames uit Voorburg en een mooie, goed geplaatste voorzet, was het Vievienne Kastrop die in één beweging de bal door de benen van de keeper wist te pushen, 2-1.

De laatste minuten van de wedstrijd waren rommelig. Beide teams pakten kaarten, waardoor er om en om met 1 man minder werd gespeeld. Het naderende einde van de wedstrijd en de 2-1 achterstand deed Union ertoe bewegen de keeper uit het veld te halen. Dit mocht echter niet baten en 2-1 bleef dan ook de eindstand. 3 punten voor de dames van Niels Heck waardoor zij op dit moment de gedeelde tweede plaats innemen in poule A.

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe.